Ofte Stilte Spørsmål

HVORDAN BESTILLER JEG?

Vi tar gjerne i mot bestillinger / forespørsler via kontaktskjema, e-post og telefon. Betaling gjøres enkelt med faktura igjennom Santander Consumer Bank eller på kortterminal ved levering. Du kan også handle i vår butikk som ligger på Askøy 10 minutter med bil fra Bergen sentrum. Vår kundegruppe er lokalisert i Bergen og omegn! Vi har dessverre pr. dags dato ikke nettbutikk på vår nettside.

FRAKTER DERE TIL KUNDER I HELE NORGE?

Hovedsakelig frakter vi møbler til kunder i området Bergen og omegn. Etter avtale kan vi levere til andre steder i Norge.

KAN JEG FÅ MØBLENE LEVERT HJEM TIL MITT BOSTED?

Vi har egne biler og mot et tillegg i prisen kjører vi produktet / produktene hjem til deg og bærer dem inn. Ta kontakt med oss for tilbud.

TILBYR DERE MONTERING AV MØBLER?

Som en del av vår service tilbyr vi montering av møbler som blir kjøpt hos oss mot et tillegg i prisen.

JEG ØNSKER Å SE OG PRØVE PRODUKTER, HAR DERE EN FYSISK BUTIKK?

Vi har en fysisk butikk med produkt utstilling på hele 2000 kvm. Du er hjertelig velkommen til å besøke vår utstilling som har en rekke kvalitetsmøbler fra anerkjente merke leverandører. Vi ser frem til en hyggelig uforpliktende møbelprat. Hvis det er et spesifikt produkt du ønsker å se nærmere på, ta gjerne kontakt med oss på forhånd for få avklart om vi har produktet utstilt.

KAN JEG HENTE MØBLENE SELV?

Det er fullt mulig å hente møblene selv på vårt lager.

MÅ JEG BETALE VARENE PÅ FORHÅND?

Nei! Betaling gjøres enkelt med faktura igjennom Santander Consumer Bank eller på kortterminal ved levering/henting.

TILBYR DERE FINANSIERING?

Som en del av vår service tilbyr vi finansiering igjennom Santander Consumer Bank sin Handlekonto løsning. Med Handlekonto har du mulighet til å kjøpe en vare i dag, og betale tilbake om 4 måneder – mot et utsettelsesgebyr. I begrensede perioder kan du også få 6 eller 9 måneder utsettelse. På kjøp med betalingsutsettelse påløper det ingen renter i utsettelsesperioden. Du kan selv velge om du vil betale tilbake hele beløpet når utsettelsesperioden er over, eller om du vil dele det opp og nedbetale over tid. Da vil det imidlertid påløpe renter.

4 måneder betalingsutsettelse: Utsettelsesgebyr kr 275
6 måneder betalingsutsettelse: Utsettelsesgebyr kr 349
9 måneder betalingsutsettelse: Utsettelsesgebyr kr 425

Du kan og velge å delbetale saldoen fra første måned, med et avtalt fast beløp. I begrensede perioder tilbyr vi også rentefri delbetaling. For mer informasjon kontakt oss eller besøk Santander Consumer Bank sin nettside: www.santanderconsumer.no

SELGER DERE MERKEVARER?

Vi forhandler kvalitetsmøbler fra noen av Norges og Europas beste produsenter, med merkevarer du ikke finner så mange andre steder. Merk at utvalget på vår nettside kun er en liten del av vårt totale sortiment.

HVA ER NORMAL LEVERINGSTID?

Leveringstid varierer ut i fra tilgjengelighet. Er varen på vårt lager vil den normalt være tilgjengelig for henting samme dag. Hjemkjøring etter avtale. Er varen en bestillingsvare vil det normalt sett ha lenger leveringstid avhengig av fabrikk/leverandør.

JEG ØNSKER Å REKLAMERE, HVORDAN GÅR JEG FREM?

Det er leit å høre at du har fått en vare med feil. Vi skal gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg. Når du reklamerer hos Askøy Møbler trenger vi kvittering eller ordrebekreftelse, bilder som viser feilen eller mangelen. I tillegg er det til stor hjelp for oss at du gir en god beskrivelse av feil/mangel samt din kontaktinformasjon. Når vi tar kontakt med deg vil vi forsøke å nå deg på oppgitt telefonnummer/e-post om ikke annet er spesifisert.
Reklamasjonshenvendelser kan sendes pr. e-post til følgende adresse: [email protected]

HVORDAN SKAL JEG VEDLIKEHOLDE MINE MØBLER?

Det er viktig å ta godt vare på møblene med riktige vedlikeholdsprodukter for at de skal ta seg godt ut så lenge som mulig. Møbler påvirkes av sol/dagslys, svette, hår, dongeribukser m.m. Vi hjelper deg gjerne med råd og tips vedrørende vedlikehold av alle typer møbler enten de er ny eller gammel.

SPØR OSS

Finner du ikke den informasjonen du ser etter på denne siden? Vi hjelper deg gjerne.

KONTAKT SKJEMA

TELEFON

56 15 13 00

Legg igjen en tilbakemelding